Algemene autoboeken

Met 'algemeen' bedoelen we hier: nu even géén autowoordenboeken en géén autosport. De afdeling 'algemeen' biedt dus vele mogelijkheden voor een heel brede kopersdoelgroep: Tot nu toe (maar we zijn net begonnen) strekken de onderwerpen zich uit van 'technische eenheden' via 'auto-uitvindingen' tot een geweldig handig (anti)sleutelboekje voor wie beslist geen vuile handen wil maken. Ongebruikelijk? Ja zeker. Maar toch hebben al deze onderwerpen iets gemeen: ze zijn allemaal bijzonder, gaan over auto's en zijn heel erg 'no-nonsense'.

Uitgeverij Autowoordenboek overweegt om ook andere (al dan niet onbekende) auteurs de gelegenheid te geven om hun autogerelateerde verhaal te doen. Mensen met een goed en vooral origineel idee kunnen desgewenst via info@autowoordenboek.nl contact met ons opnemen. 

INMIDDELS IS DE EERSTE (KLEINE) OPLAAG VAN 'AUTO-UITVINDINGEN'UITGEPUT. WIJ DENKEN, DAT  HET AL WEER TIJD IS VOOR EEN UITGEBREIDE UPDATE. DIE VERGT VECHTER DE NODIGE TIJD. WIJ ZULLEN U UITERAARD VIA ONZE NIEUWSBRIEF WAARSCHUWEN, ALS DIT BOEK WEER LEVERBAAR IS.


Er zijn geen producten gevonden in deze categorie