Boeken over auto's

Meest complete aanbod van boeken over auto’s

Autotransport is niet alleen van cruciaal belang voor de Nederlandse economie, het zorgt ook voor de nodige vermaak in de sportwereld. Autowoordenboek.nl heeft de meest uiteenlopende literatuur met betrekking tot het onderwerp auto. Van woordenboeken tot autosportboeken.

De auto staat centraal bij onze boeken

Auteur Henk Wagenaar Hummelinck is al sinds 1990 als journalist werkzaam bij Autoweek en Formule 1 en heeft voor deze bladen verschillende columns geschreven. Naast deze columns had hij ook tijd voor het schrijven van verschillende boeken met betrekking tot auto’s in de breedste zin van het woord.

Nog meer auto boeken

Naast de ‘normale’ boeken over auto’s heeft autowoordenboek.nl vooral haar aandacht gevestigd op autowoordenboeken. Deze woordenboeken bieden studenten, professionals of andere auto geïnteresseerden de kans om zowel schriftelijk als verbaal sterk in de schoenen te staan als het gaat om een vreemde taal als Engels, Duits, Frans et cetera. In totaal zijn er zelfs negentien taalcombinaties mogelijk. Wat ons betreft hét meest complete aanbod in boeken over auto’s.